Gyakran Ismételt Kérdések

1Hol terjesztenek?

Elsősorban Baranya megyében és Tolna megyében végzünk terjesztést. A legtöbb megbízást Pécsett és Baranya megye nagyobb városaiban (Komló, Kozármisleny, Szentlőrinc, Szigetvár, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Sellye, Sásd), illetve vonzáskörzetünkben kapjuk. Igény szerint megoldható Tolna megye nagyobb városainak (Szekszárd, Tolna, Bonyhád és Dombóvár) lapterjesztése is.

2Kiknek terjesztenek?

Elsősorban kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók keresnek fel minket, hogy terjesszük ki a reklámkiadványaikat. Aki egyszer már kipróbált minket, nem csalódott bennünk.

3Milyen napokon terjesztenek?

Kizárólag munkanapokon terjesztünk. Hétvégi terjesztésért 50%-os felárat számolunk fel.

4Egyedi terjesztést vállalnak?

Igyekszünk minden igényt kielégíteni, és rugalmasan kezelni a megrendeléseket, azt viszont nem engedhetjük meg, hogy más ügyfelünk anyaga csússzon akár az Ön egyedi megrendelése miatt. Megoldható az egyedi terjesztés, de nagyon költséges, így eddig ritkán kérték Tőlünk.

5Szórólap osztogatást is végeznek?

Nem, mert nincs értelme. Sokéves tapasztalatok szerint az osztogatás nem bír olyan potenciállal, mint a postaládás terjesztés. Mindenki megnézi a postaládáját minden nap, így sokkal jobban kapcsolatba lép a „célszemély” a szórólappal, hiszen megfogja, megnézi azt és kevesebb valószínűséggel dobja ki a szemétbe, mint egy utcán történő osztogatás esetén. Korábban az utcai osztogatás helyszíne körüli szemétedényekben rendszerint találtunk nagy mennyiségű, összegyűrt szórólapot, holott az osztogatás felügyelet mellett zajlott le. Ez nem kedvező a Megbízónk számára sem és nekünk sem.

6Mennyi időt vesz igénybe a terjesztés?

Ez terület méretétől és nagyban az időjárástól függ. Egy adott mennyiséget társasházas területeken gyorsabban lehet kiterjeszteni, mint kertes házas területen. Igyekszünk mielőbb elvégezni a ránk bízott munkát. A teljesítés idejét befolyásolja az időjárás. Hosszan tartó esőzés, ónos eső, jelentős havazás során előfordul, hogy megnő a teljesítés ideje, amelyről a Megbízónkat azonnal értesítjük.

7Postaládákba vagy gyűjtőkbe helyezik el a szórólapot?

Természetesen ahol lehet, és a lakók engedik, postaládákba terjesztünk. Ahol a társasház lakóinak külön kérése az, hogy gyűjtőládába, vagy erre kialakított polcra helyezzük el a szórólapokat, ezt a kérést természetesen tiszteletben kell tartanunk. Munkavégzéseink alatt több helyen is a társasházi lakók, illetve közös képviselők különböző feljelentésekkel fenyegettek meg minket és ezek következményeinek nem tehetjük ki Megbízóinkat és cégünket sem.

8Mi a garancia arra, hogy a szórólapom valóban a postaládákba jut el?

A Süni Gyorsfutár 2011 óta működik a szórólapterjesztés piacán, ez idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert ebben a szakmában, ismerjük a terjesztés buktatóit, apróbb hibáit. Ezeket a hibákat kikerülve folyamatos fejlődést mutatunk és ez elsősorban a lelkiismeretesen és becsületesen elvégzett munkáknak köszönhető. Nálunk alapszabály, hogy a Megbízóink nem csalódhatnak cégünkben.

9Diákokat foglalkoztatnak?

Nem, sajnos a diákmunkával kapcsolatosan több esetben is rossz tapasztalatokat hallottunk más cégektől, illetve megbízóinktól, ezért nem foglalkoztatunk diákokat.

10A társasházakba hogyan jutnak be?

Ha a terjesztő valahova nem tud bejutni, becsenget, és megkéri a lakót, hogy engedje be, kiadványt hozott. A terjesztő a csengetést addig folytatja, amíg be nem engedik a társasházba. Csak így lehet maximális hatékonyságot elérni.