A terjesztés menete

Tervezés

Megbízónk igényeit előtérbe helyezve közösen megtervezzük a kijelölt terjesztési területet. A terjeszteni kívánt terület kijelölése egy folyamatosan frissített postaláda számot tartalmazó adatbázison alapul. Ily módon könnyen meghatározható a kiadvány szükséges mennyisége és így Megbízónknak sincs többletköltsége.

Terjesztés

A reklámanyag átvételét követően a minőségi terjesztés kivitelezését mindig sokéves tapasztalattal rendelkező, kiváló helyismerettel rendelkező munkatárs végzi, aki munkáját alaposan és színvonalasan végzi a terjesztés pontos leírásának megfelelően.

Ellenőrzés

A terjesztés magas szintű minőségét a folyamatos ellenőrzés biztosítja cégünknél. A terjesztés ellenőrzését a terjesztés lezárását követő 24 órán belül el kell végezni, mert utána - a sokéves tapasztalatok alapján - az ellenőrizhetőség hatékonysága jelentősen romlik. A vélt és a valós reklamációkat minden esetben kivizsgáljuk, mert nekünk az a fontos, hogy a reklámanyag valóban oda kerüljön, ahová Ön megrendelte. Nagyon fontos számunkra, hogy Megbízónk úgy fizesse ki az általunk nyújtott szolgáltatást, hogy üzenete, hirdetése valóban célba ért.